İslahiye Anaokulu
DERVİŞPAŞA MAH. NAMIK KEMAL CAD. NO: 47/1 İSLAHİYE / GAZİANTEP

Kalitede sürekliliğin ve her koşulda en iyinin adresi bir okul olmak.

MİSYON

Geleceğin Türkiye’si için paylaşan, yardımlaşan ve insanlara sevgiyle yaklaşabilen çevresiyle kendisiyle barışık düşünen, tartışan, bilgiyi üreten, kendine güvenen,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen aynı zamanda bireysel zenginlikleri ile çağa yön verebilen her biri kendi alanında lider bireyler yetiştirmek temel amacımızdır. Sevgi, güven, hoşgörü anlayışının hakim olduğu doğa, çevre, aile ve yurt sevgisinin verildiği Türkçeyi etkin kullanan , paylaşımcı , sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren çevresinde örnek ve önder bir eğitim yuvası olmak temel amacımızdır. Biz İslahiye Anaokulu olarak bütün öğrencileri öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.

İslahiyenin ilk anaokulu olarak başlayıp hala eğitime devam etmektedir.

NORMAL